• A- A A+

  Acollida i Integració

  Àmbit de coordinació comarcal i assessorament tècnic als municipis

  L’Àrea d’Acollida i Integració assessora els municipis d’Osona que ho requereixen a l’hora d’implantar actuacions concretes en matèria de polítiques migratòries, a nivell polític, tècnic o d’entitats del municipi.

  A més, impulsa i coordina diverses comissions de treball per posar en comú la tasca realitzada pels municipis i el Consell en diverses matèries de l’àrea. Les comissions o taules de treball que coordina el Consell són:

   Comissió comarcal d'immigració

  Comissió formada per tot el personal tècnic de polítiques migratòries de municipis i d’agrupacions de municipis de la comarca, que té per objectiu detectar les necessitats de la comarca en matèria de polítiques migratòries i mancomunar aquestes necessitats a través de projectes comarcals.

   Taula comarcal de mediació

  Taula creada l'any 2010 i formada pels ens locals d’Osona que tenen Serveis de Mediació Comunitària i Ciutadana (Vic, Manlleu i el Consell Comarcal d’Osona). Es reuneix dues vegades l’any per consensuar el pla de formació en mediació que s’organitza des del Consell per tots els ajuntaments de la comarca, i per valorar el funcionament dels serveis.

   Taula coordinadors dels consells comarcals de la província de Barcelona

  Taula intercomarcal on tots els responsables de les àrees d'imigració dels consells comarcals de la província de Barcelona es reuneixen per posar en comú els projectes que porten a terme des de cada Consell. Quan es detecta una necessitat conjunta es treballa coordinadament per crear el projecte que cobreixi aquesta necessitat. Durant l’any 2010 aquesta taula va elaborar un material pels Cursos de coneixement de l’entorn.

  A més, el Consell Comarcal d’Osona també participa activament a taules de treball d’administracions superiors com la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Barcelona.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat