• A- A A+

  Osona Turisme

  Osona Turisme té com a finalitat promocionar el turisme de la comarca d’Osona i assessorar els ens locals i les entitats privades dedicades o relacionades amb el sector turístic. L’any 2012 el Consell Comarcal d’Osona va reformular aquesta organització especial, sense personalitat jurídica pròpia, donant-li la forma actual. Els seus òrgans de govern són el Consell General i el Consell d’Administració.

  Poden ser membres d’aquesta organització especial tots els municipis de la comarca d’Osona, les entitats sense ànim de lucre i les entitats públiques d’àmbit supramunicipal i/o de caràcter associatiu, sempre que facin efectiva l’aportació econòmica anual per a la promoció turística que el Consell Comarcal d’Osona estableixi.

   Normativa de funcionament d'Osona Turisme

  Àmbits d'actuació

  Les activitats que es desenvolupen des d’Osona Turisme es basen en el Pla estratègic de Turisme d’Osona i en els paràmetres de col·laboració entre Diputació de Barcelona i les entitats d’àmbit comarcal.

  • Augmentar la participació dels ajuntaments i la presència del sector privat en la direcció, el disseny i l’aplicació de la política turística del territori.
  • Desenvolupar les línies de producte turístic més apropiades en funció de les característiques de l’oferta turística comarcal.
  • Millorar l’oferta turística del territori posant en valor els recursos i els atractius turístics de la comarca.
  • Vetllar per la incorporació de criteris de qualitat turística en destí com a garantia de millora de la competitivitat turística.
  • Facilitar la creació i la comercialització de productes turístics.
  • Fer que el sector turístic contribueixi a la creació, el manteniment i el creixement d’activitat econòmica, contribuint a la millora de la qualitat de vida dels habitants del territori
  • Vetllar per la promoció turística del territori de referència en els mercats propers i coordinar-se amb la Diputació de Barcelona per a mercats de mitja i llarga distància a través de les marques turístiques oficials a Catalunya, de forma coordinada amb l’Agència Catalana de Turisme.

  Serveis

  Pla d'accions

  Anualment s’aprova un pla d’accions amb les activitats i campanyes a desenvolupar.

   Memòria pla d'accions d'Osona Turisme 2023

   Memòria pla d'accions d'Osona Turisme 2022

   Memòria pla d'accions d'Osona Turisme 2021

   Memòria pla d'accions d'Osona Turisme 2020

   

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat