A- A A+
 • Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021

   ALEO 2

  Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. 

  En un context d'emergència climàtica com el que estem vivint, és totalment necessari avançar cap a un nou model energètic sostenible. Un factor clau és conscienciar i implicar la població de la situació actual, per així donar eines per gestionar d'una forma adequada l'energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

   

  Des de L'Agència Local de l'Energia d'Osona s'aposta per fer-ne ressò i parlar-ne, per això participa a diversos esdeveniments. 

  Dijous 21 d'octubre de 2021

  "Fem la transició energètica" - Folgueroles

  Dimecres 27 d'octubre de 2021

  "Energia i Món local: Properes convocatòries del NGEU per accelerar la transició energètica del món local. Derivades i aplicacions de les inversions en transició energètica" - Diputació de Lleida

  Dijous 28 d'octubre de 2021

  "Reunió oberta del Grup Impulsor per a la Transició Energètica" - Taradell 

   Divendres 29 d'octubre de 2021

  "Hacia un cambio de modelo energético : Las Comunidades Energéticas Locales, el papel de la Administración Local" - Huelva 

   

  Per més informació sobre la Setmana Europea de l'Energia Sostenible: iCAEN

  Esmorzar - col·loqui: Osona, després de la pandèmia: reptes de futur

  alcaldes.eu 3

  El pròxim dijous, 28 d'octubre, tindrà lloc l'esmorzar col·loqui d'alcaldes.eu, organitzat conjuntament amb el Consell Comarcal d'Osona. L'acte es farà a la Sala Sert, planta baixa de l'Edfici del Sucre de Vic a les 9.30 h. 

  Alcaldes.eu és una plataforma transmèdia dedicada a promoure el debat sobre l'àmbit municipal i a oferir entrevistes i perfils als seus gestors. Un aparador informatiu que permet compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà. El lector té una participació activa, ja que pot opinar, enviar les seves cartes i proposar idees que sumin, sempre en positiu, per construir municipis i escenaris polítics d’acord amb les necessitats del ciutadà.

  En aquesta ocasió, es vol posar la mirada de la trobada a la comarca d'Osona després de la pandèmia, comentar com ha afectat i quina és la perspectiva de futur, reptes i oportunitats. 

  Podeu consultar tota la informació a: Osona, després de la pandèmia: reptes de futur 

   

  Torna el projecte "Ambientalitza't"

  AMBIENTALITZAT

  El Consell Comarcal d'Osona reprèn el programa "Ambientalitza't", que ha estat parat durant el darrer any i mig a causa de la pandèmia de la Covid-19.  

  Ambientalitza't és un programa d'educació ambiental dirigit als centres d'ensenyament de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius dels centres públics i concertats d’Osona, personal universitari i entitats que vetllen per la formació i que tenen interès en aspectes ambientals.

  L'objectiu principal és donar a conèixer les instal·lacions de tractament d’aigües residuals, potabilització i tractament de residus, gestionades pel Consell Comarcal. Animem als centres educatius a informar-se sobre el projecte

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat