• A- A A+

  Salutació de Presidència

   

  Foto JCR web
  Benvolguts i benvolgudes,
  Com a president del Consell Comarcal d’Osona, em plau donar-vos la benvinguda al web de la institució que represento.
  Som una administració oberta, propera i transparent que treballa per apropar-se cada dia més a la ciutadania i estar al costat de tots els ajuntaments del territori.
  Tenim un paper imprescindible a l’hora de prestar serveis directes per a les persones i en acompanyar i assistir els ajuntaments en matèria de promoció econòmica, medi ambient i atenció a les persones.

  Per això, ens proposem que aquest mitjà sigui una font per conèixer millor la comarca, els municipis que en formen part, i la tasca que fem des del Consell per oferir el major nombre de serveis per garantir una bona qualitat de vida.

  Tots els càrrecs electes que constituïm el Consell Comarcal tenim vocació comarcal i treballem amb visió de territori en els diferents àmbits d’actuació. Som regidors, regidores, alcaldes i alcaldesses que ens agrupem per donar suport als municipis i  sumar sinèrgies per la millora contínua de la comarca.

   

  Tots els càrrecs electes que constituïm el Consell Comarcal tenim vocació comarcal i treballem amb visió de territori en els diferents àmbits d’actuació.

   

  Sentim la responsabilitat de transformar Osona, en molts àmbits, però sobretot en aspectes com la mobilitat, la sostenibilitat, i l’atenció a les persones.

  Així, doncs, amb la finalitat primordial de millorar la vida de les més de 160.000 persones que viuen a Osona, treballarem per defensar els interessos de la comarca i de tots i cadascun dels municipis que la formen, des del més gran al més petit.

  Us animem a endinsar-vos en aquesta pàgina web i restem a disposició per qualsevol aspecte que us pugui convenir.

   

  Cordialment,

  Gerard Sancho Vilalta

  President del Consell Comarcal d’Osona

   

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat