• A- A A+

  Cicle de residus

  El Consell Comarcal d’Osona vetlla per la correcta gestió dels residus municipals a la comarca d’Osona.

  Osona és una de les comarques capdavanteres a Catalunya en la recollida selectiva, tot i així, un dels principals objectius del Consell és mantenir i fins i tot millorar la participació de la ciutadania en la recollida selectiva dels residus municipals.

  Àmbits d'actuació i serveis 

  El Consell efectua la recollida de residus a través de l’empresa Recollida de Residus d’Osona, SL i vetlla pel tractament dels residus participant en el Consorci per a la gestió de residus urbans d’Osona.

   Recollida de Residus

  El Consell Comarcal d’Osona efectua la recollida de residus i de deixalleria a través d’un contracte de serveis amb l’empresa Prezero España, SAU i presta el servei de neteja viària i de recollida de voluminosos a través de la Fundació Tac Osona.

   Tractament de residus

  El Consorci per a la gestió de residus urbans d'Osona té per objectiu tractar els residus municipals que es generen a Osona. Aquest organisme que està integrat per l'Agència de Residus de Catalunya, el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament d'Orís és propietari de tres instal·lacions: la planta de triatge de multiproducte i de transferència de residus municipals, el Centre de Tractament de Residus municipals d’Osona i el Ripollès (CTR) i el dipòsit controlat.

  Cookies

  Programes

   Ambientalitza't

  Les instal·lacions de tractament de residus del Consorci estan inscrites al programa Ambientalitza’t adreçat als centres escolars de primària, secundària, cicles formatius i universitaris de la comarca d’Osona

  Descarrega't el projecte Ambientalitza't

   Tríptic informatiu del Dipòsit controlat d’Orís

   Visita virtual de la planta de triatge multiproducte

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat