• A- A A+

  Benestar Social

  Els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de serveis socials i la garantia d’accés més pròxim a la ciutadania, que hi pot arribar a través del seu ajuntament. A tots els consistoris hi ha un equip format per treballadors/ores socials i educadors/ores socials que té com a objectiu atendre les necessitats de la ciutadania que hi acudeix i buscar, per a cada cas, la millor solució possible.

  El servei de Benestar Social del Consell Comarcal d’Osona té com a objectiu exercir una gestió administrativa coordinada dels serveis socials de tots els municipis de la comarca, així com cooperar amb els ajuntaments i altres xarxes d’atenció, com la sanitària, la d’ensenyament o d’altres assistencials, per establir programes i actuacions conjuntes.

  El treball coordinat i l’impuls d’actuacions en l’àmbit dels serveis socials amb programes propis pretenen garantir a tota la ciutadania de la comarca l’accés a aquelles prestacions i serveis socials que siguin necessaris i als quals tenen dret. Per prestar aquests serveis el Consell Comarcal té una eina de gestió que és el Consorci Osona de Serveis Socials.

           Memòria dels serveis socials d'Osona 2016

           Memòria dels serveis socials d'Osona 2015

           Vídeo memòria serveis socials d'Osona 2015

           

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat