• A- A A+

  Cooperació

  El Servei de Cooperació contempla dos àmbits o dues línies d’actuació:

   Àmbit de cooperació Internacional

  Suport a les entitats de cooperació d'Osona en els seus projectes de cooperació internacional a través d'una convocatòria anual d'ajuts

  El suport té diferents vessants:

  • Suport tècnic a les entitats alhora de realitzar projectes i actes
  • Suport institucional per fer difusió de projectes concrets a la població osonenca
  • Suport econòmic a través de la convocatòria de subvencions
  • Donar a conèixer les bones pràctiques i promoure l’intercanvi entre les entitats

  Aquest 2022 ja fa 15 anys que el Servei de Cooperació del Consell Comarcal convoca anualment una convocatòria de subvencions per a entitats sense finalitat de lucre degudament constituïdes i inscrites al registre corresponent, amb domicili a la comarca d’Osona. Aquesta línia de subvencions està destinada a projectes de solidaritat i cooperació que tinguin com a finalitat la cooperació en el desenvolupament en l’àmbit internacional.

  En aquesta convocatòria el Consell Comarcal prioritza les accions de cooperació al desenvolupament en aquells països en vies de desenvolupament d’on provenen la majoria dels immigrants que actualment resideixen a Osona, així com les entitats de cooperació d’Osona que participen activament en les activitats de solidaritat i sensibilització que es fan a comarca.

  Un dels aspectes que valorem dels projectes de la convocatòria és que les entitats facin activitats de sensibilització a Osona sobre els projectes que porten a terme als sud global als països on cooperen.

  Àmbit de sensibilització d'Osona al Món

  Projecte de sensibilització per la justícia global d'Osona al Món

  Amb la voluntat de donar eines de sensibilització a les entitats d’Osona, l’any 2020 iniciem el projecte d’Osona al Món amb el suport de la Diputació de Barcelona, que vol englobar totes les activitats de sensibilització sobre cooperació que fem des del Servei de Cooperació conjuntament amb les ONG’s d’Osona per explicar què fem des d’Osona al Món.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat