• A- A A+

    L’Agència de l’Energia d’Osona, un referent en matèria de gestió energètica en l’àmbit públic

    IMG 20180419 103545

    Aquestes darreres setmanes, diferents administracions locals i supramunicipals han visitat les instal·lacions del Consell Comarcal d’Osona amb la finalitat de mantenir un intercanvi de coneixement en relació als projectes i accions que porta a terme l’Agència de l’Energia (ALEO) als municipis d’Osona.

    Tècnics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona van visitar l’ALEO el passat mes de març per veure les actuacions de l’Agència en matèria de compatibilitat energètica. La intenció de la trobada era estudiar la possible aplicació d’aquestes actuacions a la zona.

    Aquest mes d’abril, l’Agència ha rebut la visita de personal del Consell Comarcal de la Noguera i de la Diputació de Tarragona. En aquest cas es volia conèixer de primera mà el projecte de e-gestió (telegestió) d’equipaments municipals. La jornada va acabar amb una visita a les instal·lacions de Gurb, que compten amb sistemes de telegestió instal·lats a tots els equipaments situats al Mas l’Esperança.

    I el passat 19 d’abril LEADER va organitzar una trobada al Consell d’Osona amb la presència de personal tècnic i polític de les comarques de Les Garrigues, el Segrià i el Pla d’Urgell. Els assistents van ser rebuts pel president del Consell Comarcal, Joan Roca, i tècnics de l’Agència els van explicar les actuacions i projectes que es realitzen des del Consell en matèria energètica. La trobada va finalitzar amb una visita a diferents instal·lacions d’energies renovables al municipi d’Olost.

    L’extensa experiència en projectes pioners com el Desendolla’t i la e-gestió d’equipaments han fet que el Consell sigui un referent en matèria de gestió energètica en l’àmbit públic. Així, el proper 26 d’abril l'ALEO ha estat convidada a realitzar una formació a tècnics i polítics municipals de Mallorca amb la intenció de replicar el projecte a algunes regions de l’illa.

     

     

     

     

     

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat

    Actualitat