• A- A A+

  "Transitar, orientar-se en un món canviant", una exposició molt interessant relacionada amb l'orientació acadèmica i professional

  sessio ordinaria alcaldes

  En el marc de les Jornades d’orientació acadèmica i professional Càpsula 2023, organitzades pel servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i els serveis de joventut de la comarca, s’acollirà durant el mes de febrer l'exposició: "Transitar, orientar-se en un món canviant"al Centre Cívic Joan Triadú de Vic. 

  L’exposició tracta sobre l’orientació educativa i professional, entenent l’orientació com a una competència necessària al llarg de la vida, que va més enllà de les transicions dins el sistema educatiu. L’exposició ofereix un espai interactiu on l’estructura d’una casa crea un laberint de panells i llindars que fan descobrir els diferents nivells on transitar per un món canviant; el jo: on soc, on vull anar i què em frena. 

  L'exposició dissenyada i facilitada per la Diputació de Barcelona té la voluntat de lluitar contra l’abandonament escolar prematur i promoure l’educació al llarg de la vida.

  Està oberta a tots els públics i edats i es pot visitar de dues formes; individualment o en grup. Les visites individuals es podran fer en l'horari d'obertura del Centre Cívic Joan Triadú, de dilluns a divendres de 16h a 20h. Aquesta visita és lliure, sense guia, però amb el suport del full de sala que amplia les explicacions de l'exposició. Per les visites en grup cal concertar cita prèvia trucant al 669.093.309. Es podrà visitar fins el 28 de febrer. 

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat