• A- A A+

    Informació del Servei de Protecció Civil del Consell Comarcal d’Osona

    Foto TIAF 

    El passat 17 de desembre va tenir lloc la reunió de coordinació de la Campanya de nevades 2020-2021 a la Catalunya Central.

    Segons l’Àrea de Predicció Meteorològica de Catalunya es preveu un gener més plujós del normal i pel que fa a les temperatures, les que pertoquen al mes de gener. En relació als mesos de febrer i març, la previsió és que siguin uns mesos més secs i amb temperatures més altes que la mitjana.

    Protecció Civil de la Catalunya Central va felicitar al Servei de Protecció Civil de la comarca d’Osona i als ajuntaments osonencs per la feina feta en relació al nombre de plans vigents. Dels 50 municipis de la comarca, n’hi ha 39 que tenen el Duprocim homologat. Molt per sobre de la mitjana de les altres comarques de la Catalunya Central.

    Per aquest motiu es demana que aquells municipis que tenen el Duprocim pendent d’aprovar o d'enviar els documents a Serveis Territorials, ho facin al més aviat possible.

    D’altra banda, la darrera setmana del 2020 es va fer el repartiment de sal potassa als municipis que ho van sol·licitar. Cal recordar que, en cas de necessitat, el Consell Comarcal d’Osona disposa d’una mica d’estoc de sal desgel fina en sacs de 25 kg.

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat