• A- A A+

  Vic

  Consistori

  Anna Erra i Solà.  Junts per Catalunya. Alcaldessa.

  Josep M. Arimany i Manso.  Junts per Catalunya. 1r Tinent d'alcalde i regidor d'Universitat i Ciutat del Coneixement.

  Elisabet Franquesa i Roca. Junts per Catalunya. Regidora d'Educació i Joves i Convivènica i Seguretat. Regidora del barri de la Serra-de-senfen i del barri d'Osona.

  Albert Castell i Vilalta. Junts per Catalunya. Regidor de Manteniment i Serveis, Medi Ambient i Món Rural. Regidor del barri de Santa Anna i de l'Estadi.

  Susagna Roura Pujols.  Junts per Catalunya. 2a Tinent d'alcalde i regidora de Cultura, Turisme i Habitatge. Regidora de Sentfores-La Guixa.

  Fabiana Palmero.  Junts per Catalunya. 3a Tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Projectes Internacionals. Regidora del barri de l'Horta Vermella i La Calla.

  Núria Homs i Molist. Junts per Catalunya. Regidora de Benestar i Família, Economia i Serveis Generals. Regidora del barri del carrer Sant Pere i del centre històric.

  Titi Roca i Bigas. Junts per Catalunya. 4t Tinent d'alcalde i regidor d'Esports i Fires i Mercats. Regidor del barri del Nord.

  Bet Piella i Pons. Junts per Catalunya. Regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç. Regidora del barri del Sucre.

  Josep-Ramon Soldevila Garcia. Junts per Catalunya. 5è Tinent d'alcalde i regidor de Ciutadania, Barris, Cooperació i Participació. Regidor del barri del Remei.

  Núria Vergés i Vilarrubia. Junts per Catalunya. Regidora de Salut pública i Igualtat. Regidora del barri dels Caputxins, de Sant Llàtzer i de les Quatre Estacions.

  Maria Balasch i Pla. ERC

  Josep Lluís Garcia i Domingo. ERC

  Viqui Terricabras i Tarin. ERC

  Roger Mas i Soler. ERC

  Sandra Quilez i López. ERC

  Joan Coma i Roura. Capgirem Vic

  Sara Blázquez i Castells. Capgirem Vic

  Carla Dinarès i Ayats. Capgirem Vic

  Pere Freixa i Oliveras. Capgirem Vic

  Carme Tena i Lameiro. PSC

   

   

   

   

   

   

  Cookies

  Carrerer d'Osona

   Carrerer d'Osona

   

  Directori comarcal

   Directori comarcal  (pdf, 7,5Mb)

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat