• A- A A+

  Campanya del servei de Cooperació per conscienciar que la vacuna contra la Covid som tots

   11Vacuna

  El Servei de Cooperació del Consell Comarcal d’Osona engega avui una campanya de divulgació, realitzada conjuntament amb diverses ONG’s de la comarca que treballen a l’exterior, per conscienciar sobre la necessitat de mantenir i reforçar la cooperació en plena pandèmia de la Covid19.

  Amb el lema “D’Osona al món: La vacuna som tots”, les ONG’s i el fotodocumentalista Sergi Cámara que es troba al vaixell d’Open Arms expliquen com ha afectat la pandèmia a la seva activitat i quina és la situació actual als països on destinen la seva acció.

  La campanya consta d’un vídeo-resum i de 5 vídeos editats conjuntament amb Agermanament sense fronteres, Cooperació Osona Sàhara, Fundació Humanitària Dr. Trueta, TIC Ruanda Tic Catalunya i el fotodocumentalista Sergi Cámara on s’exposa com es viu la pandèmia al Camerun, Sàhara, Perú, Ruanda i al mar Mediterrani respectivament, amb l’objectiu de donar-los suport i de conscienciar que la pandèmia és global i que la “Vacuna som tots”.

  Els vídeos compten amb el suport de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona i s’emmarca en la moció sobre la cooperació en la lluita contra el Coronavirus, impulsada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que es va aprovar al ple del Consell Comarcal d’Osona el juny passat. 

  A la moció es destaca que “si no actuem globalment, el risc que la COVID-19 rebroti o que apareguin noves pandèmies serà cada vegada més gran. Vivim en un món hiperconnectat on les malalties contagioses poden emergir en qualsevol lloc i estendre per tot el planeta. Per respondre a aquest repte hem de posar en valor la capacitat dels governs locals en la gestió de serveis fonamentals, especialment en moments de crisi, mitjançant polítiques publiques”.

  Vídeo resum “D’Osona al món. La vacuna som tots”

  Vídeo ONG Agermanament sense fronteres

  Vídeo ONG Cooperació Osona Sàhara

  Vídeo ONG Fundació Humanitària Dr. Trueta

  Vídeo ONG:TIC Ruanda Tic Catalunya

  Vídeo fotodocumentalista Sergi Cámara

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat