• A- A A+

  Informació general i objectius

   

  Entenem que el servei de menjador ha de ser un espai de lleure educatiu on hem de fomentar la salut, els hàbits i els valors socials, i alhora reforçar la part pedagògica del currículum educatiu dins l’espai del menjador. Sota aquests principis gira l’oferta que realitza el Consell Comarcal d’Osona als centres docents públics de la comarca que ho desitgin.

   Com ho fem?

  • Subministrem el dinar als centres públics de la comarca que ho sol·licitin, ja sigui cuinant in-situ a la mateixa escola o amb un servei de càtering segons el nombre d’usuaris de cada escola.
  • Els nostres equips de monitors/es són un dels eixos fonamentals de la tasca educativa del temps del migdia i tots ells tenen una formació especialitzada. Els equips són dirigits per un coordinador/a de centre, que juntament amb el coordinador/a pedagògica de zona estableixen un procés de treball on el funcionament s'avalua contínuament, això ens permet establir uns serveis dinàmics i oberts.
  • Elaborem el pla de treball que serà el document bàsic per estructurar el servei de menjador, que ens permetrà fixar els objectius pedagògics, la distribució dels grups i les tasques i la seva temporalització, tenint present les característiques de cada escola, dels infants, dels recursos de què disposem i adaptant-lo al projecte educatiu de cada escola.
  • Portem a terme el Projecte Educatiu "La Piràmide dels 7 sentits".
  • Gestionem la part econòmica (cobrament a usuaris/àries, gestió de beques …)
  • Oferim menús, supervisats per professionals experts en dietètica i nutrició infantil, que responen a les necessitats nutritives i energètiques de l’edat escolar. Adaptem els menús als alumnes que tinguin algun tipus d’intolerància alimentària que necessitin una dieta específica.
  • Elaboramem una revista trimestral per les famílies on hi podem trobar articles sobre temes de pedagogia, educació, dietètica i salut, a més de tenir per mesos els menús de tot el trimestre i les propostes pels sopars.
  • Informem trimestralment a les famílies de l'evolució dels infants en el menjador escolar. Els alumnes de P3 diposen d'un quadern que serveix per informar diàriament a la família de l'adaptació de l'infant al menjador.
  • Empresa concessionària. L’adjudicació de la gestió del servei educatiu i social de menjador dels centres adherits al Consell Comarcal d’Osona es fa per procediment obert. L’empresa concessionària porta conjuntament el servei de cuina i de monitoratge.

  Cookies

  Normativa

   Decret 160/1996, de 14 de maig

  Pel qual es regula el servei escolar de transport per tal de facilitar el menjador de l'alumnat en l'educació obligatòria.

   Bases reguladores del Consell Comarcal d’Osona

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat