• A- A A+

  La Diputació de Barcelona presenta, al Consell Comarcal, el Catàleg de suport a les activitats locals per a l’any 2012

  noticia-ccosona-01

  El passat dimecres 28 de febrer, la Diputació de Barcelona va presentar, a l’edifici del Sucre, el Catàleg de suport als serveis i a les activitats locals 2012.

  L’acte va ser presidit pel president del Consell Comarcal,Joan Roca, el diputat delegat per a la Cooperació Local de la Diputació de Barcelona, Joaquim Ferrer, i el regidor de l’Ajuntament de Vic, Xavier Farrés.

  La presentació del Catàleg va anar a càrrec del diputat Joaquim Ferrer el qual va recalcar que totes les administracions han de treballar conjuntament per no perdre recursos, i tot seguit va explicar el pla de xoc, en forma de Fons extraordinari, que ha de servir per aconseguir liquiditat als governs locals per fer front al deute de la Generalitat amb els ajuntaments. Aquest Fons extraordinari està previst que l’aprovi el ple de la Diputació del mes de març.

  El Catàleg de suport a les activitats locals té un pressupost de 44,4 milions d’euros. Els ens locals presenten les seves demandes en aquesta publicació electrònica que està estructurada en cinc àmbits. Els projectes presentats són valorats en funció de la disponibilitat pressupostària i de la viabilitat dels projectes. Per primera vegada, aquest 2012 està obert també a Consells Comarcals.

  Joan Roca, en la presentació de l’acte i benvinguda als assistents va valorar de forma molt positiva que aquesta presentació hagi tingut lloc al Consell Comarcal i, també, el fet que el Catàleg estigui obert als Consells. Igualment el regidor Xavier Farrés va dir que gràcies al  suport que la Diputació dóna als municipis permet donar sortida a molts projectes.

  A la sessió hi van assistir una cinquantena de persones, alcaldes i secretaris d’ajuntaments d’Osona, així com els dos diputats comarcals i alcaldes dels seus respectius municipis, Josep Salom i Pere Prat.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat