A- A A+
 • Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2021

   ALEO 2

  Europa celebra enguany la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. 

  En un context d'emergència climàtica com el que estem vivint, és totalment necessari avançar cap a un nou model energètic sostenible. Un factor clau és conscienciar i implicar la població de la situació actual, per així donar eines per gestionar d'una forma adequada l'energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

   

  Des de L'Agència Local de l'Energia d'Osona s'aposta per fer-ne ressò i parlar-ne, per això participa a diversos esdeveniments. 

  Dijous 21 d'octubre de 2021

  "Fem la transició energètica" - Folgueroles

  Dimecres 27 d'octubre de 2021

  "Energia i Món local: Properes convocatòries del NGEU per accelerar la transició energètica del món local. Derivades i aplicacions de les inversions en transició energètica" - Diputació de Lleida

  Dijous 28 d'octubre de 2021

  "Reunió oberta del Grup Impulsor per a la Transició Energètica" - Taradell 

   Divendres 29 d'octubre de 2021

  "Hacia un cambio de modelo energético : Las Comunidades Energéticas Locales, el papel de la Administración Local" - Huelva 

   

  Per més informació sobre la Setmana Europea de l'Energia Sostenible: iCAEN

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat