• A- A A+

  El Parc Natural i Reserva de Biosfera del Montseny més accessible amb transport públic

  BusParcMontseny

  A partir del pròxim dissabte, 9 d'octubre, la Diputació de Barcelona i el Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, posen en servei tres noves línies del Bus Parc per accedir al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, dues d'elles des del vessant osonenc.


  Es tracta d'una prova pilot que estarà en servei tots els dissabtes, diumenges i festius fins al 7 de novembre. Les tres línies se sumen a les dues existents des del 2018 que enllacen Sant Celoni amb Santa Fe i Fontmartina.


  Les dues línies pertanyents d'Osona que es posen en funcionament són la de Vic / Sant Miquel de Balenyà a Collformic, passant per l'estació de Balenyà (Sant Miquel de Balenyà), Seva i el Brull, que té una freqüència de set serveis diaris amb una primera sortida a les 7:20 h des de l'estació d'autobusos de Vic i l'última des de Collformic a les 18:00 h. La segona línia, de Vic a Viladrau, passant també per Tona, l'estació de Balenyà i Seva ofereix quatre serveis des de Vic i set serveis des de Sant Miquel de Balenyà, amb la primera sortida de Vic a les 7:25 h i la darrera a les 19:15 h des de Viladrau.


  Ambdues línies ofereixen bitllets senzills, vàlids per tot el dia i que permeten pujar i baixar de l'autobús tantes vegades com l'usuari desitgi, així com bitllets integrats al sistema tarifari de l'ATM de Barcelona.


  El servei del Bus Parc es finança entre la Diputació de Barcelona i el Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, portant cada administració el 50% del cost.

  Per més informació consultar a https://bit.ly/3lbEHwd

  diputació de barcelona           vicepresidencia de territoris generalitat

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat