• A- A A+

  El Grup Divers Joves d'Osona seleccionat dins el projecte europeu "Democratic Innovations in youth work"

  logo SPlens votant 1 

  El projecte Grup Divers de Joves, del Consell Comarcal d’Osona, Serveis de Joventut i Acollida, ha estat seleccionat juntament amb 8 iniciatives europees més, per Democratic Innovations in Youth Work com a projecte d'innovació democràtica durant el període 2021-2023, i que consta de diverses fases i que a Catalunya s’impulsa a través de l’Associació Catalana de Professionals de Joventut.

   

  Democratic Innovations in Youth Work, ha seleccionat el projecte de la comarca d'entre altres com a reconeixement dels següents criteris i valors:

  - Augmentar la participació ciutadana: connectar i implicar directament la ciutadania en els processos formals de presa de decisions i polítiques.

  - Donar resposta als malestars democràtics actuals i millorar la qualitat de la democràcia.

  - Contribució per part de la ciutadania en l'elaboració de polítiques públiques.

  - Contribuir a la redistribució del poder polític envers la ciutadania.

  El projecte Grup Divers de Joves es concep com un espai estable i sostenible de participació, creació i treball en comú per desplegar polítiques públiqúes de joventut i acollida per Joves a Osona amb una mirada inclusiva.

  Aquest reconeixement és una mostra que les polítiques juvenils i d'acollida que s'estan desenvolupant a Osona tenen una visió inclusiva i participativa, i aquests aspectes són molt ben valorats a les polítiques europees tant actuals com futures.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat