A- A A+
 • El Grup Divers de Joves d'Osona lliura els premis del concurs #serdiferentmola

   

  logov processossel

  Als jardins de l’Alberg de Vic es va fer, el passat 14 de juliol, lliurament dels premis del concurs #serdiferentmola, impulsat pel Grup Divers de Joves d’Osona.

  Aquest grup, que compta amb el suport del Servei de Joventut i el Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona, és concebut com un espai estable i sostenible de participació, creació i treball en comú per desplegar polítiques publiques de joventut i acollida per a joves a Osona amb una mirada inclusiva, va promoure la seva primera activitat totalment dissenyada pels seus integrants: un concurs a les xarxes socials, en format de fotografia o vídeo, per demostrar que la diversitat és un valor i enriqueix, que “ser diferent mola”.

  Hi van participar 15 propostes, 12 fotos i 3 vídeos que es poden visualitzar a Instagram amb els hashtags #serdiferentmola i #osonaesunica i que es poden visualitzar.

  El Grup Divers de Joves va ser l’encarregat de valorar les propostes i d’assignar tres categories a les persones guanyadores:

  • Premi “ Pel més creatiu”: pel grup de joves del Punt Jove de Sant Vicenç de Torelló
  • Premi “Pel més dinàmic”: pel grup de joves del Voluntariat Ambiental de Calldetenes
  • Premi “Pel més artístic”: pel grup del Curs d’Acollida de joves migrats sols.

  La presentació i entrega de premis va anar a càrrec dels propis joves del Grup, que també van dissenyar el logotip i les dessuadores amb el suport de GS Crea que és qui n’ha fet la producció, premi que es van endur els guanyadors i guanyadores.

  El Grup Divers de Joves d’Osona és un grup obert en el qual hi pot participar qualsevol jove de la comarca i ho pot fer a través del whatsapp 630 45 47 02 o per mail a gcollellc@ccosona.cat o mrosesn@ccosona.cat.

  Està previst que durant l’any l’any es realitzin d’altres actuacions d’impacte comarcal adreçades tan a persones joves com a la resta de ciutadania.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat