A- A A+
 • Oberta la convocatòria d'ajuts de cooperació 2021 del Consell Comarcal d'Osona

  logov processossel

  Les ajudes es podran demanar fins el 22 de juliol, i s’ha realitzat una reunió de treball entre el Servei de Cooperació i les ONG d’Osona per abordar aquesta i altres qüestions.

  Des d’aquest 21 de juny, aquelles entitats que ho desitgin podran demanar subvencions per projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat al Consell Comarcal d’Osona. El termini és fins el proper dia 22 de juliol, inclòs.

  Aquesta convocatòria té un pressupost total de 8.364€, els quals s’atorguen en funció de la puntuació total obtinguda. Com en anteriors edicions, només s’hi poden presentar les entitats amb seu i domicili social a Osona, i tant el Consell Comarcal com el Fons Català tenen el mateix percentatge de valoració (50% cada un).

  Els documents de la convocatòria estan penjats a l’enllaç clicant a continuació. 

  En compliment de la Llei 39/2015, la sol·licitud de la convocatòria, així com la documentació que l'ha d'acompanyar, s'han de presentar telemàticament a través del tràmit "instància genèrica" de la seu electrònica del Consell Comarcal d'Osona. Les persones interessades han de disposar d'un sistema d'identificació electrònica (idCAT, idCAT mòbil, DNI electrònic, FNMT).

  D’altra banda, el Servei de Cooperació i les ONG d’Osona es van reunir per parlar de la convocatòria en qüestió, juntament amb altres projectes conjunts i per reforçar el missatge “La vacuna som tots”.

  Pere Medina, conseller delegat del Servei de Cooperació, juntament amb Mireia Rosés, tècnica responsable, van mantenir una reunió amb representants de les ONG TIC Catalunya, Agermanament sense fronteres - Càritas Roda (Roda Bobog), Fundació Núria Toneu i Daniel Shah, Insolàfrica i COOOS, on es va parlar sobre els efectes de la pandèmia en les ONG i els països on cooperen, sobre teixir projectes conjunts de futur i també es va poder visualitzar un vídeo resum de la campanya de sensibilització de l’any 2020 “D’Osona al món. La vacuna som tots”.

  Tots els participants es van fer una fotografia de grup amb la pancarta “D’Osona al món. #Lavacunasomtots” davant de l’edifici El Sucre, incidint en què existeixen altres pandèmies al món que també necessiten de recursos d’investigació i recerca.

  El disseny i producció de la pancarta ha estat a càrrec de l'estudi de disseny GS Crea.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat