• A- A A+

  28 de juny - Dia Mundial de l'Orgull LGTBI #ElsCimspelsDretsLGBTI

  logov processossel

  El proper dilluns, 28 de juny, se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI amb diferents actes a Osona.

  La campanya d’aquest any, organitzada pel Consell Nacional LGBTI, la xarxa SAI LGBTI (Serveis d'Atenció Integral) i les entitats LGBTI de Catalunya, té com a títol “Els cims pels drets LGBTI”, amb la finalitat de posar la bandera de l’arc de Sant Martí als cims i/o llocs emblemàtics de cada població o comarca.

  La idea del cim té el paral·lelisme amb l’esforç de la pujada per aconseguir la fita, el camí costerut d’uns drets que gràcies a la constància d’entitats i administracions, any rere any, d’ençà d’aquell no gaire llunyà 2014, hem estat treballant conjuntament per assolir. Per tal d’avançar, revisem allò que hem realitzat, parem, prenem forces, fem voleiar la bandera i omplim-nos d’orgull, només així sabrem allò que ens queda per fer plegats en el camí cap als drets de les persones LGBTI.

  Des de l’Oficina d’Igualtat, conjuntament amb l’Associació LGTB Talcomsom, s’ha organitzat una jornada a escala comarcal, a la qual es convida a tots els ajuntaments, professionals, entitats i ciutadania. La trobada serà el diumenge 27, a les 17:00, el Monestir de St. Pere de Casserres, on es faran diferents activitats que es detallen en el cartell clicant aquí.

  Per a més informació sobre els actes programats a Catalunya, podeu consultar el link d’Afers Socials clicant a continuació.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat