A- A A+
 • Aplec Comarcal d'Osona 2021 - Sant Julià de Vilatorta

  peus ballant web

  El primer cap de setmana de juliol es celebrarà l’Aplec Comarcal d’Osona 2021 a Sant Julià de Vilatorta, essent la 14a edició.

  El dissabte dia 3 de juliol començarà a la Plaça Major de Sant Julià de Vilatorta l'Aplec Comarcal d'Osona. A partir de les 17.30h, la cobla "La Principal de la Bisbal" realitzarà el Gran Concert de Sardanes, amb Francesc Cassú com a director i M. Mercè Planas com a presentadora. Cal remarcar que aquesta cobla és la oficial de la Generalitat, a més d'haver obtingut la Creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Cultura. Seguidament, a les 19.30h i a la Plaça de Catalunya, es realitzarà la inauguració de l'Estela dedicada a la sardana, en commemoració del 50è aniversari de l'Agrupació Sardanista de Sant Julià de Vilatorta. Finalment, a la mateixa Plaça de Catalunya hi haurà una audició de sardanes, a càrrec de la Bellpuig Cobla.

  El diumenge dia 4 de juliol es seguirà la programació amb la Cobla Ciutat de Girona, que tocarà sardanes a les Set Fonts a les 12 del migdia. Finalment, per tancar el programa, es realitzarà l'actuació del 14è Aplec Comarcal d'Osona, a les 16.30h a la Zona Esportiva municipal, a càrrec de les cobles Ciutat de Girona, Jovenívola de Sabadell i La Principal del Llobregat, i la presentadora M. Mercè Planas.

  Veure programa complet

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat