A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona ha de cobrir el lloc de treball de la gerència de Depuradores d’Osona, SL i d’Onaigua, EPEL

  logov processossel

  Els propers dies acaba el termini per presentar la sol·licitud per optar al lloc de treball de la gerència i direcció tècnica de l’empresa mixta Depuradores d’Osona, SL (DOSL) i de la gerència d’Onaigua, EPEL, dos llocs de responsabilitat que requereixen actituds d’alta direcció.

  El Consell d’Administració de DOSL va acordar convocar procés selectiu per a la provisió de la gerència i la direcció tècnica de l’empresa. La persona seleccionada s’haurà de dedicar de forma exclusiva a dirigir, coordinar, organitzar i gestionar l’estructura organitzativa adscrita per tal d’aconseguir una organització eficaç i eficient pels propers 6 anys. El termini per presentar sol·licituds acaba el proper 16 de desembre.

  Pel que fa a “Onaigua, EPEL” l’Entitat Pública Empresarial Local, el Ple del Consell Comarcal acordà crear el lloc de treball de la gerència de l’empresa.

  La posada en marxa d’Onaigua, EPEL, mitjà propi del Consell Comarcal d’Osona per dur a terme la gestió directa del servei comarcal d’abastament d’aigua en baixa, clavegueram i drenatge urbà,  és un projecte de legislatura de l’equip de govern actual. La persona seleccionada haurà de dirigir els primers passos d’aquesta nova entitat comarcal. El termini, en aquest cas, acaba el 24 de desembre.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat