A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona atorga el Premi Promesa a un jove pianista, Joan Espuny

  Foto TIAF 

  El Consell Comarcal d’Osona col·labora per primera vegada amb la Gala Osonenc de l'any que organitza El 9 Nou i atorga el Premi Promesa, que aquest any ha recaigut en un jove pianista, Joan Espuny Parés.

  A causa de les restriccions sanitàries enguany no es va fer la gala en un teatre de la comarca sinó que els premis es van lliurar al plató d’El 9 Tv.

  El president del Consell Comarcal, Joan Carles Rodríguez, va ser l’encarregat de lliurar el premi i va explicar que “la voluntat del Consell és que cada any es premiï una persona que hagi destacat en algun àmbit, aquest any ha estat el musical però tenint en compte que a la comarca hi ha molt talent, en properes edicions no serà difícil trobar noves promeses”.

  Joan Espuny Parés és vigatà i justament ahir, dia en què se li va lliurar el Premi Promesa, complia 18 anys. Va estudiar al Col·legi Escorial-Vedruna i al Col·legi Sant Miquel dels Sants. Els estudis musicals els ha fet a l’EMVIC i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on actualment està fent el Grau Superior, especialitat piano. Espuny va estar 5 anys a l’Escolania de Montserrat on va estudiar piano i orgue.

  Malgrat la seva joventut, Joan Espuny té títols de l’Associated Board of the Royal Schools of Music (ABRSM) especialitat piano, orgue i teoria musical, ha assistit a classes magistrals, ha participat en nombrosos concerts i té diversos premis:

  • Premi Stagnum per a joves intèrprets 2015, Santa Maria de l’Estany.
  • Beca de la Fundació Ferrer-Salat 2019 del Conservatori Superior del Liceu.
  • Primer premi en el concurs de Joves Intèrprets de Catalunya, Vilafranca del Penedès, juliol de 2019.

  Actualment, en Joan fa de pianista acompanyant de la Coral Canigó i El Cor Cabirol.

  Enllaç al vídeo dels Premis Osonenc de l’Any 2019:

  https://el9nou.cat/video/osonenc-de-lany-2019/

  La fotografia és d'El 9 Nou.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat