A- A A+
 • Nova sessió de formació online per empreses i autònoms

  agora

  Amb l’objectiu d’impulsar l’ús del canal telemàtic per part d’empreses i entitats, el Consell Comarcal d’Osona, organitza amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, tallers online adreçats a aquests col·lectius.

  Aquestes sessions tenen per objectiu ensenyar des d’una vessant pràctica, l’ús del canal electrònic i els sistemes d’identificació amb l’administració. En aquest context de necessària distància social, en què les empreses necessiten presentar sol·licituds telemàtiques per gestionar ajuts, presentar factures o participar en licitacions electròniques és molt important la formació necessària per poder-ho fer amb garanties.

  El mes d'octubre i també aquest mes de novembre s'han fet 2 sessions i se'n farà una altra el proper 9 de desembre, atès que diverses persones han mostrat el seu interès.

  Així doncs posem a disposició d'empreses o entitats la informació de la propera sessió. La inscripció es gratuïta i limitada a 20 usuaris, amb la possibilitat de fer més sessions si fossin necessàries.

  Dimecres, 9 de desembre, 18:30-20:30h: inscripcions a https://bit.ly/2IuCVW6

   
   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat