A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona contracta 11 persones a través del programa Treball i Formació Covid-19

  logov processossel

  El Consell Comarcal d’Osona ha contractat 11 persones en el marc del Programa Treball i Formació COVID 19. Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur que han esgotat totes les prestacions i subsidis (línia PANP) i les persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) a partir del mes de març quan es va iniciar la pandèmia.

  El programa forma part del paquet de mesures urgents complementàries en matèria de transparència, ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19.

  Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal d’Osona se suma a la lluita per contenir l'impacte econòmic de la crisi sanitària derivada del COVID-19, per mantenir l'ocupació i contribuir a protegir a les persones treballadores i a les desocupades, generar confiança a les empreses en la seva activitat productiva i, especialment protegir a les famílies i les persones més vulnerables.

  Les persones participants realitzaran 60 hores d’accions formatives transversals durant el contracte de treball i dins la jornada laboral a l’aula de formació del Consell Comarcal.

  Les accions formatives tenen el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social o relacionada amb l'ocupació garantint, al mateix temps, el dret a la formació.
   
  Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat 11 contractes d'obra i servei d'una durada de 9 mesos a jornada completa. Durant aquest període, es duran a terme projectes comarcals relacionats amb manteniment de camins i zones verdes, neteja i desinfecció viària i serveis a les persones.

   El Programa Treball i Formació COVID 19 està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social  i el Fons Social Europeu que es fan càrrec dels costos salarials i de formació dels participants.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat