A- A A+
 • Tallers pràctics d'administració electrònica per a empreses i entitats

  agora

  Amb l’objectiu d’impulsar l’ús del canal telemàtic per part d’empreses i entitats, el Consell Comarcal d’Osona, organitza amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, tallers online adreçats a aquests col·lectius.

  Aquestes sessions tenen per objectiu ensenyar des d’una vessant pràctica, l’ús del canal electrònic i els sistemes d’identificació amb l’administració. En aquest context de necessària distància social, en què les empreses necessiten presentar sol·licituds telemàtiques per gestionar ajuts, presentar factures o participar en licitacions electròniques és molt important la formació necessària per poder-ho fer amb garanties.

  En aquest sentit, posem a disposició d'empreses o entitats la informació dels propers tallers pràctics d'administració electrònica. La inscripció es gratuïta i limitada a 20 usuaris per sessió programada, amb la possibilitat de fer més sessions si fossin necessàries.

  Es realitzaran dues edicions del taller per tal que tothom esculli la data que més l'hi convingui. En les dues edicions es tractaran els mateixos temes.

  Per a inscripcions:  

  27 d’octubre, 18:30-20:30h: https://bit.ly/empreses01


  17 de novembre, 17:30-19:30h: https://bit.ly/empreses02

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat