A- A A+
 • L’Oficina Jove d’Osona contracta 2 joves en la 2a edició del Programa Referent d’Ocupació Juvenil

  logov processossel

  El programa acompanya als joves d’entre 16 i 29 anys en la transició de l’àmbit educatiu al món professional

  El servei ajuda els joves a identificar les seves oportunitats al mercat laboral, possibles ocupacions, anàlisi de competències personals, eines per buscar feina, orientació en itineraris formatius o preparació d’entrevistes de feina i currículums, entre d’altres.

  L’Oficina Jove d’Osona es beneficia, per segon any consecutiu, del Programa Referent d’Ocupació Juvenil per facilitar als nois i noies d’entre 16 i 29 anys de la comarca la transició del sistema educatiu al mercat laboral.

  El programa, emmarcat en la Garantia Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, compta amb dos tècnics que donen suport als joves a través del treball en xarxa i transversal amb els diferents agents de la comarca que treballen per aquest col·lectiu.

  Els referents d’ocupació estan pensats per acompanyar els joves d’entre 16 i 18 anys que no tenen ganes de continuar cursant ESO o bé que han començat una formació posterior i se senten desmotivats per acabar-la.

  En aquests casos, els joves es poden adreçar directament al servei o bé hi arriben derivats pels professionals dels centres educatius o per agents de joventut del territori.

  Pel que fa als joves d’entre 20 i 29 anys, els referents d’ocupació prenen sentit en situacions en què els joves han finalitzat l’educació posterior a l’ESO i no tenen clar quin itinerari formatiu seguir, volen incorporar-se al món laboral, o fer un canvi professional.

  Els joves poden accedir al servei, via telèfon o whatsapp al 650 680 919, via web a través de www.osonajove.cat/ocupacio o adreçant-se a l’Oficina Jove d’Osona, a l’edifici de la Farinera del carrer Morgades de Vic de dilluns a divendres de 8.30h a 15.00h i els dimarts i dimecres de 16.00h a 19.30h.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat