A- A A+
 • El Consell Comarcal d'Osona obre convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació

  logov processossel

  En data 18 de setembre es va publicar al BOP de Barcelona la Convocatòria de subvencions de projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat del Consell Comarcal d’Osona d'aquest any 2020. El termini per presentar projectes és el 19 d'octubre.

  Igual que en anys anteriors només es poden presentar les entitats amb seu i domicili social a Osona i tant el Consell Comarcal com el Fons Català tenen el mateix percentatge de valoració (50% cada un).

  La convocatòria té un pressupost total de 8.364 € i els ajuts s'atorgaran en funció de la puntuació final obtinguda. Recordeu que només es pot demanar el 80% del cost total del projecte.

  Els documents de la convocatòria els trobareu al web del Consell (les bases reguladores, el model de formulari i el model de sol·licitud): 

  https://www.ccosona.cat/index.php/subvencions-per-a-projectes-de-cooperacio-i-desenvolupament-2014

  En compliment de la Llei 39/2015, la sol·licitud de la convocatòria així com la documentació que l'ha d'acompanyar s'han de presentar telemàticament a través del tràmit "instància genèrica" de la seu electrònica del Consell Comarcal d'Osona. Les persones interessades han de disposar d'un sistema d'identificació electrònica (idCATidCAT mòbilDNI electrònic, FNMT). 

  Per qualsevol consulta, contactar amb el Servei de Cooperació del Consell Comarcal.

  La fotografia és de l'Associació Rosa Dilmé-Rwanda que a la convocatòria de subvencions 2019 va rebre un ajut pel projecte de dipòsits d'aigua a Ruanda al Centre rural femení de Ruli.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat