• A- A A+

    Obert procés de selecció d'Intèrprets i Agents lingüístics pel Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Vic

    Anunci STraduccioCCO jpeg

    El Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Vic han iniciat un  nou procés de selecció d'Intèrprets i Agents Lingüístics per la borsa del  Servei de Traducció i Interpretació del Consell Comarcal d'Osona i la borsa del Servei de Suport Lingüístic de l'Ajuntament de VicEl procés de les dues borses es farà conjuntament.

    L'Intèrpret o agent lingüístic tindrà la funció de facilitar la comunicació entre els professionals dels serveis públics i les persones d'arribada recent a la comarca.

     Requisits per formar part de la borsa:

    • Imprescindible parlar i entendre molt bé el català i el castellà
    • Imprescindible parlar i entendre molt bé almenys una llengua estrangera d'on són la majoria dels estrangers a Osona: àrab, amazigh, xinès, twi, fula, edo, polonès, akan, ...

    • Es valorarà experiència prèvia d'intèrpret/agent lingüístic en feina remunerada o amb voluntariat
    • Es valorarà experiència prèvia en l'àmbit social i d’atenció a les persones
    • Es valorarà que la persona formi part o hagi participat en accions de  voluntariat o associacionisme, etc. de Vic o Osona
    • Es valorarà que la persona pugui presentar factura trimestral dels serveis prestats
    • Es valorarà que disposi de carnet de conduïr i cotxe propi

    Si creus que pot ser del teu interès, o coneixes alguna persona interessada en participar al procés de selecció, cal enviar el currículum vitae als correus electrònics integra@ccosona.cat  o  oficinaacollida@vic.cat abans del dia 15 de juliol.  Abstenir-se currículums que no compleixin els requisits imprescindibles.  

    Les persones que tinguin un currículum que respongui als requisits, rebran una trucada per participar a la segona fase d'entrevista de selecció durant el mes de juliol, i al setembre es portarà a teme una formació especialitzada per les noves incorporacions dels dos Serveis.

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat

    Actualitat