A- A A+
 • Reportatge sobre els serveis del cicle de residus del Consell durant la COVID19

  Cicle residus

  El 9 Nou pública avui un reportatge que recull la tasca dels serveis relacionats amb el cicle de residus que gestiona el Consell Comarcal d’Osona a través de diverses empreses participades pel mateix Consell i altres empreses.

  Així, l’empresa Recollida de Residus d’Osona (RRO), participada en un 55% pel Consell Comarcal i el 45% per Cespa, gestiona la recollida i tractament de residus, la neteja viària i la deixalleria.

  El Consorci per a la Gestió dels Residus Urbans d’Osona (integrat pel Consell Comarcal, l’Agència de Residus de Catalunya i l’Ajuntament d’Orís) és titular de la planta de triatge multiproducte i transferència a Vic, el Centre de Tractament de Residus (CTR) i el Dipòsit Controlat de Residus, a Orís. 

  Tant RRO com la planta de triatge donen servei a 39 municipis d’Osona i el CTR abasta tots els municipis d’Osona i el Ripollès.

  L’article recull com els 140 professionals de tots els serveis s’han mantingut actius des de l’inici de la pandèmia i constata que durant la primera quinzena del confinament va augmentar la producció de residus.

  Podeu llegir-lo complet aquí.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat