A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona, punt de recollida i distribució de caretes de protecció facial i material de protecció casolà (EPI NO SANITARI)

  basto b

  El Consell Comarcal d’Osona es posa, una vegada més, a disposició dels ajuntaments de la comarca per fer d’enllaç entre diferents serveis.

  Així, s’ha comunicat a les alcaldies d’Osona que des del Consell Comarcal s’està treballant per centralitzar la distribució de material EPI no sanitari a la comarca, des de material de fabricació casolana fins el material donat per l’empresa Casa Tarradellas, que està fabricant caretes de protecció facial amb les làmines PET dels envasos de les pizzes. Utilitzant la tecnologia i coneixement dels seus experts, han elaborat dos prototips diferents per posar-les a disposició de qui ho necessiti mitjançant el Consell Comarcal d’Osona.

  El Servei de Protecció Civil del CCO farà de nexe entre la societat civil, les empreses i els ajuntaments de la comarca per tal que aquests les puguin subministrar a residències, entitats i col·lectius que les necessitin per poder desenvolupar les seves activitats essencials.

  Per tal de coordinar les demandes dels ajuntaments, es posa a disposició dels ajuntaments la següent adreça i telèfon de contacte:

  atrabalc@ccosona.cat

  690832712 (WhatsApp)

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat