A- A A+
 • La Taula de Mobilitat d'Osona comença a treballar

  20200129 TaulaMobilitat grupppAquest dimecres 29 de gener es va dur a terme la sessió de presentació de la Taula de Mobilitat a l'edifici El Sucre, hi van assistir una setantena de persones, el que demostra que és un tema que preocupa a la societat osonenca.

  Les entitats impulsores són: Rodalies R3, obici.cat (Xarxa Ciclista Segura a Osona), e12 Usuaris, Som mobilitat i Promoció del Transport Públic (PTP).

  Adrià Ramirez, de PTP, va presentar i comentar un treball exhaustiu recollit en un document que recull aspectes com ara les conseqüències de la mobilitat per la ciutadania, objectius i reptes de futur i calendari de treball.

  La tècnica de l'Observatori Socioeconòmic d'Osona, Sandra Àlamo, va presentar l'estudi "La Mobilitat de la comarca d'Osona": context territorial, mobilitat ocupacional, oferta de transport públic, rodalies. etc.

  La mobilitat és un dels punts del full de ruta de l'equip de Govern del Consell Comarcal d'Osona, com va recordar el president Joan Carles Rodríguez en la seva intervenció o així ho va confirmar la vicepresidenta 3a, Margarida Feliu "hi posarem tots els esforços i El Consell ha de ser exemple de sostenibilitat".

  A continuació hi ha disponibles les dues presentacions que es van passar i comentar durant la sessió:

  -Estudi de l'Observatori Socioeconòmic d'Osona: La mobilitat a la comarca d'Osona

  -Eixos de millora, entitats participants i calendari

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat