A- A A+
 • Subvenció per estimular la contractació d’empreses industrials d’Osona

  1A11111

  Des de Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació o Coneixement, han creat una subvenció per a la incorporació de personal de 3 mesos de SMI, equivalent a 2.700 €. Aquesta, és gestionada pel Servei Local d’Ocupació. Així doncs, les empreses del sector industrial poden comptar amb un nou instrument per tal de millorar la seva competitivitat.

  Els processos que entren dins d’aquesta subvenció són la dotació econòmica per l’import de 3 mesos SMI, un assessorament en la definició del perfil i en la selecció i un acompanyament durant i després de la inserció.

  La finalitat d’aquesta subvenció és estimular la creació de llocs de treball de llarga durada per poder contribuir a la reducció de l’atur del sector industrial de la Comarca d’Osona. Aquesta oferta va dirigida entre d’altres, a persones desocupades o que estiguin en una situació de precarietat laboral.

  El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 de desembre de 2019. Per a més informació consulta la web o bé contacta al correu: industria@creaccio.cat

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat