A- A A+
 • El president del Consell Comarcal d'Osona comença el mandat visitant l'Ajuntament més petit i el més gran de la comarca

  CRAE

  26 de juliol de 2019 - En la primera setmana com a president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez ha efectuat diverses visites, als ajuntaments de Sobremunt i de Vic i al CRAE-La Serra.

  Rodríguez va dir en el discurs d’investidura que Osona és una comarca amb una profunda diversitat territorial i ha volgut deixar-ho palès en els primers dies de mandat, visitant l’ajuntament del municipi més petit de la comarca i el de la capital de comarca, Vic.

  Sobremunt és considerat el municipi més petit d’Osona, frec a frec amb Sant Sadurní d’Osormort.

  Així, dimecres passat el president va visitar l’Ajuntament de Sobremunt i va ser rebut per l’alcalde del municipi, Albert Güell. Rodríguez vol manifestar així que el Consell Comarcal d’Osona està i estarà al costat dels municipis petits de la comarca, un dels punts del nou pacte de govern.

  L’alcalde va dir al president que els municipis petits necessiten més diners per despesa ordinària que per inversions. Així mateix, Güell va mostrar la seva voluntat d’entrar a formar part de la nova empresa pública d’aigua en baixa.

  Avui divendres, Rodríguez ha visitat l’Ajuntament de Vic i la seva alcaldessa, Anna Erra, en el que ha estat un primer contacte entre institucions. El president ha manifestat la voluntat de treballar en estreta col·laboració amb la capital de la comarca. Els dos polítics han abordat diversos temes d’interès com per exemple la problemàtica al voltant de l’ozó troposfèric i el seu impacte en el medi ambient.

  Erra, en la seva qualitat de diputada ha dit al president que el Parlament de Catalunya està treballant per tal que les entitats socials tinguin programes de concertació amb les administracions públiques.

  En un gest de cortesia i atès que avui és el sant de l’alcaldessa, el president li ha fet obsequi d’una litografia del monestir de Sant Pere de Casserres.

  Per acabar la primera setmana de mandat, Rodríguez ha visitat el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Serra de la Fundació Projecte i Vida  amb la qual el Consell Comarcal treballa en diversos programes.

  Els objectius de la Fundació són de caire marcadament social i en col·laboració amb el Consell es duen a terme les estades d’emergència i es treballa en l’àmbit de la infància i l’adolescència.

   

  En la fotografia, un moment de la visita del president al CRAE-La Serra.

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat