A- A A+
 • Els Museus d'Osona presenten conjuntament les seves propostes pel Dia Internacional dels Museus 2019

  P1010858 claustre ok

  El proper 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Com en edicions anteriors, amb motiu del Dia Internacional dels Museus diversos equipaments de la comarca organitzen diferents activitats, moltes de caràcter gratuït, sota el paraigua del Consell Comarcal d’Osona.

  La cultura i el nostre patrimoni és un bé comú que cal conèixer i preservar, funció que es du a terme per part dels diferents museus que formen part de la iniciativa.

  Les activitats del Dia Internacional dels Museus comencen aquesta setmana i són destinades a tots els públics: jornades de portes obertes, visites guiades i teatralitzades, concerts, tallers, exposicions, la nit dels Museus i com cada any destaquem una “joia del museu”.

  En aquesta edició 2019 hi participen: Museu Episcopal de Vic, Museu del Ter, Museu del Coure, Casa Museu Verdaguer, Museu de l’Art de la Pell, Centre d’Interpretació Arqueològica del Camp de les Lloses, Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda, Espai Montseny, Museu de la Torneria de Torelló, Xarxa de Patrimoni Rural Ecomuseu del Blat i Sant Pere de Casserres. Així mateix, l’Associació Amics dels Museus escull la seva joia per així propagar el coneixement del ric patrimoni cultural, etnològic, literari, arqueològic, entre d’altres, que tenim a la comarca d’Osona.

  Veure document on es recullen les diferents activitats.

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat