A- A A+
 • ll concurs de microrelats “Dones amb veu i lletra” organitzat per l’Oficina del VicDones-SIAD Osona

  IMATGE ENTREGA PREMIS

  El II concurs de microrelats organitzat per l’oficina del VicDones-SIAD Osona assoleix una alta participació amb 28 relats presentats.

  Dilluns, 8 d’abril es va reunir el jurat del II concurs de microrelats “Dones amb veu i lletra”. L’objectiu d’aquest concurs és el de sensibilitzar a la població sobre les violències masclistes i conscienciar-la per erradicar-les, així com crear una eina de visualització de les lluites personals i col·lectives, a través de la creació literària.

  En aquesta segona edició, el microrelat guanyador portava per títol Isabel Vilà, mestre dissident, l’autora Carme Alerm, amb el pseudònim Voliana va voler retre un homenatge a aquest personatge femení poc conegut, a través d’un missatge clar i entenedor que combinava un missatge històric amb un to poètic.

  El concurs organitzat per l’oficina del VicDones-SIAD Osona (Ajuntament de Vic i Consell Comarcal d’Osona), SIAD de Manlleu (Ajuntament de Manlleu), l’àrea de Polítiques d’Igualtat ( Ajuntament de Torelló) i La Mancomunitat La Plana, va tenir una bona participació amb 28 relats, arribats de diferents municipis de la comarca i també d’altres comarques.

  S’adjunta el microrelat guanyador. ISABEL VILÀ, MESTRA «DISSIDENT »

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat