A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona ha estat premiat en la 16ª Edició dels Premios Ciudad Sostenible

  aleo

  El dimecres 10 d’abril de 2019 va tenir lloc a Madrid l’acte l’entrega dels Premios Ciudad Sostenible que organitza cada any la Fundación Fórum Ambiental, amb el suport del Ministerio de Transición Ecológica i la col·laboració de Ecoembes. Enguany, el Consell Comarcal d’Osona ha rebut un reconeixement pel seu projecte d’e-gestió en els equipaments municipals en la categoria d’eficiència energètica.

  El projecte d’e-gestió en equipaments municipals és un programa que porta a terme l’Agència Local de l’Energia amb els municipis de la comarca, i que consisteix en una gestió mancomunada i remota dels sistemes energètics dels equipaments municipals. Actualment participen en el projecte més de 70 edificis municipals, amb un estalvi del 16,25% de mitjana en el consum total d’energia.

  Cal destacar que alguns dels premiats han estat ajuntaments d’una dimensió important com, l’Ajuntament de Granada, l’Ajuntament de Donostia-San Sebastià, l’Ajuntament d’Antequera o l’Ajuntament de Cornellà, en d’altres.

   

  A la fotografia: Joan Canó, tècnic de l'Agència de l'Energia d'Osona, en el moment de recollir el diploma, segon per la dreta.

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat