A- A A+
 • Jornades CÀPSULA! Fem un tastet de les diverses formacions

  WhatsApp Image 2019-03-13 at 11.58.25

  El Consell Comarcal d’Osona, conjuntament amb les regidories de Joventut dels ajuntaments de la comarca organitza, un any més, les Jornades CÀPSULA d’orientació acadèmica i professional, durant els dies 13,14 i 15 de març de 2019.

  L’objectiu principal de les jornades és donar a conèixer als joves, a les seves famílies i professionals de l’educació, les diferents opcions de formació existents a la comarca d’Osona, per tal que aquests puguin dibuixar el circuit formatiu i professional més adequat per a cada alumne, un cop finalitzats els estudis obligatoris.  

  Durant les sessions de matí, dirigides als més joves, es porten a terme xerrades informatives sobre els estudis post-obligatoris. Aquestes inicien amb una sessió introductòria on diversos actors i actrius venen a interpretar monòlegs que tracten diferents perfils d’estudiants per tal que tothom si pugui sentir identificat. Amb clau d’humor, expliquen acudits i històries properes al jovent i sobre la tria i presa de decisions que es troben just al finalitzar els estudis obligatoris.

  Dins l’espai del Recinte Firal, els diferents centres de formació professional de la comarca d'Osona fan un petit taller o mostra dels cicles formatius que imparteixen. Cada formació està ubicada en una carpa indicada amb un rètol, perquè les persones participants les puguin localitzar més fàcilment i tinguin tota la informació de manera accessible.

  D’altra banda, al recinte també es troben punts d’informació personalitzada amb referents d’ocupació juvenil i jocs i activitats per fer l’estada més dinàmica.

  Dimarts 13 de març a les 19.00h, a l’Auditori de l’edifici El Sucre, David Codina va dedicar uns minuts als pares dels estudiants amb la ponència: “No sap què fer! Com podem ajudar als nostres fills i filles?”. Una xerrada d’orientació acadèmica i professional per donar un cop de mà als pares i mares de tots aquest joves que han de prendre una decisió per encarar el seu futur.

  Informeu-vos més sobre les jornades amb els vídeos del canal de Youtube del Consell Comarcal d’Osona. https://www.youtube.com/user/ConsellComarcalOsona/videos

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat