A- A A+
 • Formació Professional, una decisió d’èxit

  desicio exit

  “El camí perfecte és fer batxillerat”, “Fer FP és un pas enrere”, “El perfil educacional d’un FP és de perfil baix”... Els comentaris negatius de la societat, l’opinió de les famílies i els estereotips que etiqueten els FP dia a dia poden condicionar el futur de les noves generacions.

  En aquest audiovisual s’expliquen alguns casos d’èxit reals i tot el que pot aportar estudiar formació professional. Des de la part més pràctica, fins a la formació més professional, com bé indiquen el nom dels estudis, aconseguint un lloc de treball per l’experiència adquirida en el sector tractat.

  Creacció i el Consell Comarcal d’Osona presenten el Pla Estratègic de la Formació Professional Osona 2020 amb l'objectiu d'impulsar un model de FP que esdevingui un actiu clau per a la transformació i la millora del model competitiu d’Osona, posant al centre el creixement i el talent de les persones per tal de garantir una societat més cohesionada i equitativa.

  “Podríem dir doncs, que al final, estudiar un FP redueix temps respecte a la introducció laboral” i “Moltes de les empreses, quan comences, se’t volen quedar”, ja que “Veure una persona amb 22 o 23 anys amb molta experiència, realment t’obre les portes”.

  FP, una decisió d’èxit. Fes clic aquí i visualitza el vídeo.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat