A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona contracta 35 persones a través del programa treball i formació

  CIMG0602

  El Consell Comarcal d’Osona ha contractat 35 persones en el marc del Programa Treball i Formació.

  Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur que han esgotat totes les prestacions i subsidis, de les persones beneficiàries de la renda garantida ciutadana i de dones en situació d’atur. El programa es porta a terme amb la col·laboració de 31 municipis de la comarca.

  La finalitat del programa és proporcionar eines, habilitats i capacitats a persones en situació d’atur per tal que millorin la seva situació laboral i professional mitjançant una experiència laboral en un entorn productiu real. D'altra banda, les persones participants realitzen accions formatives professionalitzadores durant el contracte de treball dins la jornada laboral. Aquestes tenen el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social o relacionada amb l'ocupació garantint, al mateix temps, el dret a la formació.

  Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat 21 contractes d'obra i servei d'una durada de 6 mesos i 14 contractes de 12 mesos tots ells a jornada completa. Durant aquest període, es duran a terme projectes comarcals relacionats amb manteniment de camins i zones verdes, neteja viària, serveis a les persones, manteniment de xarxes municipals d’aigües i gestió administrativa. El programa també disposa d’un coordinador que gestiona les experiències laborals dels treballadors, dóna suport a la selecció de les persones, gestiona les accions formatives i fa tasques de tutorització i acompanyament actiu als participants durant l’execució del programa.

  El Programa Treball i Formació està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social i el Fons Social Europeu que es fan càrrec dels costos salarials i de formació dels participants.

  logos final

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat