A- A A+
 • Osona debats: El patrimoni cultural

  JPG Osona Debats def 2

  La fundació Antiga Caixa Manlleu impulsa des de fa cinc anys una jornada que porta per títol Osona Debats per tractar temàtiques d’interès i actualitat per la comarca.

  Enguany, novament amb l’Ateneu de Vic, el tema sobre el qual es reflexionarà és el patrimoni cultural d’Osona, i tindrà lloc el proper 23 de novembre de 2018, de les 16h a les 20h a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu (Rambla Hospital, 11. Vic).

  Osona és un territori que compta amb un ric patrimoni cultural. Aquesta idea, que ningú posarà en dubte, no és on es vol centrar el debat. El debat vol tractar el plantejament de les singularitats i significació d’aquest patrimoni i sobretot posar sobre la taula els reptes de futur de la seva gestió a Osona.

  És a dir, com es valora, com s’estudia, com es conserva i sobretot com es posa al servei de la ciutadania, en un context en que el concepte patrimoni s’ha transformat i obert a noves tipologies, com el paisatge o la memòria.

  Per afrontar aquest debat es comptarà amb professionals que treballen en primera línia la gestió del patrimoni a Osona i professionals que, tot i que no estan explícitament centrats en la seva gestió, aportaran des dels seus àmbits elements significatius al debat.

  La jornada Osona Debats dona lloc a una publicació que recull les aportacions de professionals que hi intervenen i que es distribueix gratuïtament a les entitats i institucions interessades.

  En són col·laboradors el Consell Comarcal d’Osona i el Museu del Ter.

  Per més informació, consulteu el programa en el següent enllaç:JPG_Osona_Debats_def.jpg

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat