A- A A+
 • S’inicia la campanya gastronòmica de la castanya

  640 1540539620castanya shared

  Del 27 d’octubre al 25 de novembre d’enguany tindrà lloc una nova edició de la ‘Campanya gastronòmica de la castanya’.

  Aquesta campanya neix l’any 2017 amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient de tota mena de plats, tant dolços com salats i al mateix temps, per apropar els productes locals a la restauració de qualitat de la comarca i de la zona del Montseny.

  La segona edició comptarà amb la participació de nou restaurants del col·lectiu Osona Cuina i del Parc Natural del Montseny, que inclouran a la seva carta propostes de plats elaborats amb castanyes. D’aquesta manera es podrà gaudir d’una vintena de plats representatius de la cuina osonenca amb aquest producte tan característic.

  Els restaurants participants són l’Àgora, el Xalet, la Coromina i Can Berri de Viladrau; Ca l’U, el Barecu i el Gravat de Vic; l’Arka de Santa Eugènia de Berga, Ca l’Ignasi de Cantonigròs i la Fonda Sala d’Olos.

  Al llarg del mes, a Viladrau, es duran a terme diverses activitats relacionades amb la castanya. La primera va ésser la Fira de la Castanya, un certamen que uneix cultura, tradició i activitat comercial.

  Avui, 31 d’octubre a partir de les 19h, tindrà lloc el Ball de les Bruixes, un esdeveniment que commemora l’episodi tràgic de la persecució de les bruixes amb un espectacle on s’ofereixen castanyes torrades. El 3 i 9 de novembre es realitzarà l’activitat ‘Coneix el món de la castanya’, que consistirà en la visita de castanyers centenaris i degustació de productes de castanya i derivats.

  Per altra banda, des d’EduCA, preparen pels dies 1, 4, 11 i 18 de novembre una matinal titulada ‘Castanyes, Castanyers i Tardor: un monument únic al Montseny’. Aquesta es tracta d’una passejada familiar pels boscos i corriols per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny. Una proposta motivadora que us farà viure les castanyades del Montseny de manera responsable, diferent i única..

  Per més informació visita el següent enllaç:

  http://osonaturisme.sobrevia.com/redaccio/arxius/imatgesbutlleti/llibret%20castanya18-online.pdf

   

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat