A- A A+
 • Acte en memòria de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

  FOTO 2 ACTE ANIV ATEMPT BCN CAMBRILS 17082018 m

   Personal del Consell, el president accidental, Manel Romans, i el conseller comarcal i alcalde accidental de Vic, Antoni Serrat, han participat en l'acte organitzat de forma conjunta per les dues institucions.

   Avui divendres, 17 d’agost de 2018 es compleix 1 any dels malaurats atemptats terroristes a les ciutats de Barcelona i Cambrils.

  L’acte en memòria de les víctimes dels atemptats organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Vic, s'ha fet davant de la seu de l’Ajuntament, a les 12 del migdia, i ha consisit en fer uns minuts de silenci, la lectura d'un manifest i la interpretació d'algunes peces musicals.

  D'altra banda, a les 7 de la tarda, el president accidental, Manel Romans, assistirà a l’acte que ha organitzat l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà per recordar a la víctima dels atemptats de Barcelona i veïna del municipi, Pepita Codina. A l’acte també es comptarà amb la presència de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Alba Camps.

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat