A- A A+
 • Un any més Osona Turisme col·labora amb el festival “Nits de Cinema Oriental”

  ot2

  El passat 20 de juliol es va realitzar un esmorzar i sortida de descoberta del territori amb els convidats i acreditats del festival “Nits de Cinema Oriental”.

  Amb la finalitat de mostrar el nostre territori als participants del festival, any rere any Osona Turisme col·labora amb el Festival Nits de Cinema Oriental.

  Cada any es proposa una sortida a diferents parts de la comarca per tal de situar-los i explicar-los una mica més la riquesa gastronòmica, cultural i natural que ens envolta.

  En aquesta edició es va fer un esmorzar al Seminari de Vic i una visita al Pantà de Sau, on van practicar Caiac amb l’empresa Kayak Sau. Durant l’esmorzar, amb 39 participants es va fer una petita introducció a la jornada, es van degustar productes típics de la comarca i es va permetre als participants intercanviar comentaris de la jordana anterior.

  De camí al Pantà es va fer una introducció a la comarca, explicant els principals recursos turístics, centrant-se amb el patrimoni natural, el turisme actiu i la història de Sau. Un cop recorregut l'Espai Natural de les Guilleries-Savassona per arribar al Pantà i després d’una breu introducció al Caiac des de terra, cada participant va agafar el seu Caiac i va iniciar la seva ruta. Els convidats i acreditats van tocar el campanar de Sau i van fer una aproximació al Morro de l’Abella, als cingles de Tavertet.

  Aquesta sortida conjunta amb periodistes, acreditats i convidats es valora molt positivament, els participants van quedar meravellats amb el paisatge i van gaudir molt de l’activitat. Aquesta activitat els permet conèixer el territori i suposa una experiència molt diferent de la que viuen en altres festivals de la mateixa tipologia.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat