A- A A+
 • Dissabtes de juliol 2018 al Monestir de Sant Pere de Casserres

  santpere

  Com cada any des de 2010, el Monestir de Sant Pere de Casserres ofereix novament una programació de concerts destinats a diferents públics que es podran gaudir cada dissabte de juliol a les 19.30 hores.

  Enguany, comptem amb un cartell amb molt potencial amb artistes com Beth Rodergas i Roger Mas.

  El programa comença amb un dels concerts més esperats. Dissabte, 7 de juliol, a les 19.30h actuarà Beth Rodergas, la tercera finalista de la segona edició d’Operación Triunfo i representant al Festival d’Eurovisió de l’any 2003. La cantant presentarà a Sant Pere de Casserres la seva producció anomenada “PIANO & BETH”.  

  El 14 de juliol, es seguirà amb “XXIV ENCONTRE LITERARI 3 VEUS 3 ESTILS”, que aquest any comptarà amb les escriptores Isabel-Clara Simó, Rosa Codina i Anna Miralpeix, moderades com sempre, per Víctor Pallàs.

  La poesia és un art i la seva expressió es transmet en aquest acte amb la lectura de fragments de l’obra literària d’aquestes tres autores. Al final de l’encontre, el públic assistent podrà adreçar-s’hi i preguntar a les protagonistes tot allò que les seves paraules els hagin suggerit.

  El tercer dissabte de juliol tindrà lloc l’actuació del cantautor Roger Mas, ara que es compleixen els vint anys del seu primer disc, ens presenta PARNÀS, un viatge al paradís dels poetes. En aquesta actuació ens presentarà noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes que ha musicat d’autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulàlia Anzizu, entre d’altres.

  Finalment es tancarà la programació el dia 28 de juliol, amb Carles Belda i Marc Serrats, que ens aportaran un recital ballable d’èxits nostrats.

  Es recorda que es pot sopar al restaurant del Monestir. Per reserves 937 447 118

  Per més informació, consulteu el programa

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat