A- A A+
 • III Trobada de Futbol amb Valors d’Osona

  20170630 EVAL St Vicenc T 3

  El proper divendres, 29 de juny, als voltants de la plaça del Saló Catalunya a Sant Julià de Vilatorta, es celebrarà la III trobada de Futbol amb Valors, una jornada que reunirà tots els equips de joves que han participat en aquesta experiència pionera i innovadora a Catalunya. El projecte, que va néixer el 2015 i que es coordina des del Consell Comarcal i l’entitat osonenca EVAL (Esports amb Valors), promou l’educació de valors a través de l’esport als joves d’Osona.

  En aquesta 3a edició, que va començar l’octubre del 2017, hi han participat més de 150 joves de Balenyà, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Pere de Torelló, Santa Eugènia de Berga, Sant Vicenç de Torelló, Sant Julià de Vilatorta i L’Esquirol i, des del mes de gener d’aquest any, Roda de Ter i Calldetenes.

  Futbol amb valors utilitza la metodologia del “Movimiento mundial de Fútbol Callejero”, un mètode amb el qual els joves coneixen el treball que desenvolupen les organitzacions socials d’arreu el món a través del futbol amb valors, com la lluita per la defensa dels drets humans, la promoció d’una societat inclusiva, el reconeixement de la diversitat cultural, etc.

  El programa de la III trobada de Futbol amb Valors d’Osona és el següent:

  - 11.00 h Benvinguda i obertura jornada a càrrec de Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià, o regidor que el substiteixi

  - 11.15 h Presentació dinàmica trobada – EVAL

  - 12.00 h Partits i activitats complementaries

  Una vegada finalitzades les activitats, començarà l’acte de cloenda al saló Catalunya / plaça Major .

  - 18.00 h Acte de cloenda

  - 18.30 h Lliurament obsequis a càrrec de regidors/alcaldes

  - 18.45 h Tancament acte

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat