A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona commemora el Dia per l'Alliberament de lesbianes, Gais, homes i dones Transsexuals i Bisexuals

  IMG-4470

  El 28 de juny de 1969 la comunitat LGTBI va sortir al carrer a manifestar-se i a mostrar el seu rebuig. Milers de gais, lesbianes, transsexuals i simpatitzants es van manifestar, i van contribuir, així, al naixement del Gay Liberation Front.

  A dia d’avui el Dia per l’Alliberment LGTBI es commemora arreu del món. La diada es celebra com a jornada festiva i a la vegada reivindicativa, tot demanant la plena igualtat jurídica i social per a les persones LGTBI, així com la tolerància per la diversitat d’orientació sexual.

  Durant la celebració predominen els símbols de les persones LGTBI: els triangles roses i la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí, creada per l’artista Gilbert Baker i exhibida per primera vegada a San Francisco durant una desfilada celebrada el 1978.

  Així doncs, el Consell Comarcal d’Osona s’uneix a la celebració tot abanderant la bandera LGTBI a l’edifici oficial de l’entitat.

  Adjuntem a continuació el manifest de la Diputació de Barcelona: DI_28J_2018.pdf

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat