A- A A+
 • "Tu Tries"

  Sin titulo-1

  El Consell Comarcal d’Osona juntament amb Recollida de Residus d’Osona ha creat una nova marca per a la gestió dels residus que substitueix la marca “Recicla” utilitzada durant els últims anys.

  La nova marca “Tu tries” va acompanyada d’un símbol infinit que simbolitza el reciclatge com un cicle tancat. Aquest incorpora una punta

   de fletxa en forma de fulla, com a element natural.

  La presentació de la marca culmina amb un llarg procés creatiu i de disseny. Es buscava una imatge que fos renovada, polivalent, fàcil d’adoptar, que representés un pas més respecte el que s’ha fet fins al moment i sobretot, molt simple.

  A part, també s’han desenvolupat unes submarques per cada fracció de residus: vidre, orgànica, multiproducte i resta (rebuig) i s’han dissenyat diversos pictogrames que mostren de forma molt visual els diferents residus que formen part de cada fracció.

  Els diferents logotips esmentats s’han incorporat en elements de cartellera, díptics, magnètics i adhesius pels contenidors per recordar a la població les diverses fraccions.

  El Consell Comarcal d’Osona i Recollida de Residus d’Osona posa a disposició de tots els municipis que ho desitgin l’ús de la nova marca “Tu tries”.

  Una vegada més volem felicitar als ciutadans de la comarca d’Osona per participar activament en la recollida selectiva dels residus, fet que ens ha portat a ser la comarca capdavantera d’aquesta recollida a Catalunya. Tot i així, encara podem millorar la qualitat de la fracció orgànica, del multiproducte i disminuir la recollida de resta (rebuig). Volem que els osonencs es facin seu l’eslògan “Tu tries” i que seguim triant correctament els residus en origen.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat