A- A A+
 • Presentació de la 3a edició del Benvinguts a Pagès a Osona

  BaP Osona 2018 1

  Un total de 40 explotacions agràries, restaurants, allotjaments i activitats complementàries de la comarca d’Osona participen al Benvinguts a Pagès 2018.

  Durant el cap de setmana del 9 i 10 de juny, 13 explotacions, 7 restaurants, 12 allotjaments i 8 activitats complementàries ofereixen serveis especials emmarcats en el programa del ''Benvinguts a Pagès''. Es tracta d’una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, l'Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb el suport DARP i Osona Turisme a la comarca.

  En l’acte de presentació, que va tenir lloc el Dilluns 28 de maig, es va fer una ronda de presentacions per tal de conèixer els diferents participants i crear vincles entre empreses. Seguidament es van exposar els bons resultats de la comarca en l’edició anterior, es va recordar el funcionament del programa i els requisits de participació i es va mostrar el material promocional.

  Per participar al ''Benvinguts a Pagès'', només cal entrar a la web del www.benvingutsapages.cat, veure quines explotacions, restaurats, allotjaments o activitats vols visitar, fer reserva prèvia si és possible, tot i que no és necessari, i gaudir de les diferents experiències entorn de la vida a pagès que s’ofereixen durant el cap de setmana del 9 i 10 de Juny.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat