A- A A+
 • Un equip de Torelló guanya l'edició 2018 del Raid dels Ausetans

  xxx

  El Raid dels Ausetans va tancar la tretzena edició aquest passat cap de setmana, 12 i 13 de maig, la fase final comarcal que va ser guanyada per l’equip “WHYNOT ?”, de Torelló, un equip veterà i fidel al projecte que portava tres anys arribant a la classificació final.

  Com diu la dita popular “pel maig cada dia un raig”, així va ser, l’empenta i professionalitat del monitoratge combinades amb l’alegria i la motivació dels participants, no va impedir la superació de les proves puntuables de la fase final comarcal que es van disputar a Sorralta, Roda de Ter, Les Comes i l’Esquirol, on també es va fer l’acte de lliurament de premis, presidit per Montserrat Juvanteny, consellera delegada de Joventut, acompanyada dels regidors/es de Torelló i Folgueroles. Així com l’equip de monitors d’ Anigami i els tècnics municipals de Torelló, Sant Bartomeu del Grau, Centelles, Orís i Bisaura.

  Els 17 equips van arribar a la final després d’haver superat les fases locals realitzades durant el mes d’abril. L’equip guanyador va ser “WHYNOT ?”, de Torelló, format per Sandra Estevez Sanchez, Irene Garcia Lòpez, Mariona Fontseré Andrés, Julià Puigdomènech Hernández i Mireia Diaz Colomer, els quals van ser premiats un viatge a Port Aventura.

  Els segons i tercers classificats van rebre “un passi d’activitats al parc d’aventura les Comes de l’Esquirol”. El grup de Centelles “PÄTANKA’S”, format per Pau Masramon Leon, Ariel Poca Munuera, Adrià Ortega Canto, Jordi Gibert Falgueras, Enric Poca Munuera i Adrià Ortega Canto va quedar subcampió, i l’equip de Gurb “TOCATS DEL BOLET” format per Aina Bou Vilamala, Guiu Carol Masoliver, Ot Carol Bruguera i Gerard Peroliu Tantiña, es va emportar el tercer lloc.

  La xifra de participants al Raid dels Ausetans 2018 ha estat de 13 municipis i de 240 inscrits, 135 noies i 105 nois. El Raid planteja proves esportives, d'aventura, culturals, socials i musicals entre d'altres, sempre en format puntuable i amb l'objectiu de promoure valors com la cohesió social, la integració, el respecte pel medi ambient entre d’altres. Al mateix temps ofereix als joves una alternativa d’oci saludable que fomenta el contacte entre persones de diferents municipis. 

  Més informació al facebok El Raid dels ausetans http://www.osonajove.cat/ i als punts joves d’Osona

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat